Eget bord

Godmorgon,

I förrgår provade vi restaurangen där vi har ett eget bord under hela resan.

skål

Det är alltså en restaurang där vi alltid har ett bord en viss tid som vi kan komma och äta på varje kväll om vi vill. Där har vi egna servitörer som passar upp på oss och om man önskar att tex köpa en vinflaska men inte orkar dricka upp så sparar dom den till nästa gång man kommer tillbaka.

Ni vet ju att jag inte dricker någon alkohol direkt och i förrgår så tog jag mitt första glas på väldigt, väldigt länge. Visst var det gott med ett glas till maten, men att dricka för att bli berusad existerar inte i min värld. Jag har sett så många föräldrar dricka sig fulla med sina barn och det är oacceptabelt om ni frågar mig.

skål_filip

Det var helt okej mat, men om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt bäst om bufférestaurangen där jag kan plocka exakt, precis det jag är sugen på för stunden.

Igår gick vi i land i San Juan och har såklart tagit massor med bilder, men tyvärr har jag tappat bort dongeln som jag måste ha för att föra över bilder till datorn. Så jag hoppas att jag hittar den för annars blir det svårt att visa er bilder fram över.. Som tur är så har jag några bilder kvar som jag fört över på datorn som ni inte har fått se än, så uppdateringen kommer bli den samma oavsett!

Idag ska vi gå i land i St. Maarten och där ska vi spendera hela dagen på stranden. Tar som vanligt massor med bilder så jag hoppas att jag hittar den där dumma dongeln så att jag kan visa er hur vackert det är här!

Kram, kram S

2 reaktioner på “Eget bord”

  • Så underbart de låter. Och vilken lyx med eget bord på restaurangen. Ser fram emot att se mer av er resa. Kram

  • Martha skriver:

    Håller verkligen med dig i frågan om att bli berusade samtidigt som man är med sina barn. Det är verkligen inte okej. Ett eller två glas vin på en kväll absolut. Eller att smutta på en cider under en varm sommardag är ju självklart helt okej. Men inte dricka sig berusad. Verkar tyvärr vara många föräldrar som gör det :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *