Frukostdags

Godmorgon!

oskar_mat

Hoppas ni har sovit gott där hemma för det har äntligen vi! Nu har vi nämligen lyckats vända på dygnet och kommit in i dom rätta tiderna.

frukost

Vi har ätit frukost och ska snart starta dagen här och om en liten stund ska vi gå av båten igen och idag är vi i Antigua. Men först ska jag ta mig lite tid till bloggen för igår så hittade jag nämligen en dongel så att jag kan föra över mina bilder till datorn. Det är, för övrigt, det sämsta med den här datorn. Jag har ju en MacBook som inte har några ingångar bortsätt från laddning och ljud. Så Usb, Sd eller någon annan nödvändig ingång har den inte, vilket (om ni frågar mig) är skit!

Men nu har det i alla fall löst sig, så nu ska ni äntligen få se bilder från när vi gick av i Puerto Rico.

Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *