Puerto Rico, San Juan

Första stället som vi stannade vid, efter tre dygn på båten, var San Juan i Puerto Rico.

puerto_rico_san_juan

När vi kom av var det rätt så mulet och blåsigt, men eftersom det var närmare 30 grader så var det rätt så skönt med lite fläkt.

puerto_rico_san_juan

Vi kom på land på eftermiddagen så det var ingen idé att ta oss till någon strand, utan spenderade istället dagen med att promenera på gatorna och se hur annorlunda staden var.

puerto_rico_san_juan

Här är det gammalt, färgglatt och mysig arkitektur.

puerto_rico_san_juan

Folket på gatorna är vänliga, vilket i och för sig kan bero på att dom vill att man ska köpa något i deras butiker, men jag upplever dom inte som påflugna, utan endast vänliga.

puerto_rico_san_juan

Alla är väldigt snälla mot våra barn, men alla blir så förvånade över att det skiljer ca 1,5 år mellan barnen, eftersom Oskar är i princip lika stor som Filip när dom sitter jämte varandra i vagnarna.

puerto_rico_san_juan

Vi gick omkring i flera timmar och farsinerades över husen och barnen somnade i vagnarna så då var det ganska skönt för oss att bara gå omkring och njuta av lugnet.

puerto_rico_san_juan

När vi hade sett det vi ville se så bestämde vi oss för att gå tillbaka till båten där vi hade ett eget bord som väntade på oss till middagstid. Visst var det vackert i San Juan, men det lockade inte direkt att sätta mig någonstans och äta, speciellt inte när det fanns så fin middag på båten..

puerto_rico_san_juan

Så vi gick en färgglad väg tillbaka och var glada över att få uppleva Puerto Ricos gator, men kommer förmodligen inte att komma tillbaka hit igen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *