Anthem of the Seas

Godmorgon,

Jag tänkte att jag skulle visa er båten som vi är på – Anthem of the Seas. Vi bor i en balkonghytt på åttonde våningen ovanför sista bokstaven på ”Seas”. Vi är jättenöjda med vårt rum eftersom det är stort nog till hela familjen, plus att vi har en stor balkong som vi spenderar mycket tid på under eftermiddagen och kvällen då det är skönt och behagligt att vara ute. Plus att vi har möjligheten att sitta lite för oss själva om vi skulle vilja när barnen har lagt sig.

anthem_of_the_seas

Båten är gigantisk som ni kanske kan se? Anthem of the Seas är 348 meter lång och kan ha 4900 passagerare ombord!

anthem_of_the_seas

Denna båten är också relativt ny och sjösattes först i April 2015, så därför känns allting väldigt rent, nytt och fräscht.

anthem_of_the_seas

Det är näst intill ofattbart att förstå hur stor denna båten är. Men, trots att den är så stor så kan jag lova er att det känns när den är på havet. Jag var orolig för att bli sjösjuk och det var en stor anledning till varför jag inte ville åka på cruise, men så övertalade min man mig ändå. När vi kom på båten så kunde jag känna med en gång att jag blev illamående, men som tur var så finns det åksjuketabetter att hämta ut här på båten om man skulle må dåligt och dom hjälper mig väldigt bra. Om jag tar en tabett var 12e timma så mår jag inte illa alls. Men om någon försöker lura er och säga att det inte känns eftersom båten är så stor så vet ni nu att det känns visst! 😉

familj_semester

Vi är i alla fall, hittils, väldigt glada över hela konceptet med Cruise och hela familjen uppskattar allt som båten har haft att bjuda på! Ni får gärna ställa frågor om det är något specifikt ni undrar över, men nu ska vi gå och äta frukost.

Kramar S

5 reaktioner på “Anthem of the Seas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *