Sunglasses

Hej på er,

Vi kom precis på båten igen efter en underbar heldag här på Martinique.

För övrigt så har jag blivit helt tokig i solglasögon och tycker att det är sjukt kul att kunna variera med olika brillor beroende på vad man har på sig för kläder.

sunglasses

Round – HERE , Golden – HERE , Pink – HERE , Yellow – HERE , Green – HERE , Mirror – HERE

Har blivit inne med färger på glaset och genomskinliga bågar vad jag har förstått det som. Själv har jag klickat hem några av paren ovan, men tyvärr har jag ju ingen möjlighet att få dom nu på resan så får vänta tills jag kommer hem igen. Men vem vet, kanske jag hittar några snygga shades här på båten?

Vi ska alldeles strax gå och äta middag här på båten och jisses så mycket gott det finns att välja mellan och man stoppar ju inte att äta när man är mätt precis så ni kan ju gissa om jag går upp några kilo efter denna semestern är slut. 🙂

Inlägget innehåller Adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *