Mr Cool

Sista dagen har varit väldigt bra och faktiskt betydligt mycket bättre än väntat. Jag trodde nämligen att det skulle vara kallt vid detta laget, men det har det verkligen inte varit. Det har varit varmt och strålande sol så vi har kunnat njuta ännu en dag i värmen.

oskar

Det har dock varit en liten incident här på båten då en passagerare blivit sjuk och var tvungen att bli hämtad med helikopter. Det var såklart väldigt hemskt och jag hoppas att den sjuke passageraren hann få den hjälp han behövde i tid.

Vi har precis kommit in på rummet igen och ska packa ner alla våra grejer eftersom vi måste lämna in vårt bagage redan ikväll för upphämtning. Imorgon kommer vi nämligen i land vid 6 på morgonen och då måste alla av så fort och smidigt som möjligt så att dom nya passagerarna kan komma på som ska åka vidare med båten redan kl 15 samma dag.

Så M packar, barnen busar och jag bloggar och ska göra mig klar inför middagen ikväll. Tänk att denna resan redan börjar närma sig sitt slut. Det känns faktiskt väldigt trist och jag känner inte alls för att komma hem till kyla, rusk och blask. En sak som också känns väldigt långt bort just nu är att komma tillbaka till jobbet och dagar borta från familjen.. Inte alls kul. MEN, nu ska jag försöka sluta tänka på det och fortsätta leva i nuet!

Puss och kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *