Av på mitten!

Alltså shiiiit vad jag har fått gjort mycket idag! Jag lämnade barnen på förskolan (med en tår i ögat.. var jobbigt att veta att jag inte får se dom på 5 dagar..) sen åkte jag direkt till läkaren för att ta blodprover + graviditetstest, åkte sen hem för att städa hela huset, tvättade, hängde tvätt, satte på ny tvätt, diska, dammsök, packa upp, packade och fick sen sms att mitt recept kunde hämtas på apoteket, åkte till apoteket, åkte hem igen, åt frukost/lunch, gjorde i ordning matlåda för ikväll och imorgon, sminkade mig, packade det sista och gissa vad som hände sen?…

bruten_nagel

Jo jag bröt av min nagel på mitten!! Aaaaaaj, gissa om det gjorde förbaskat ont!?

Nu har i alla fall  klockan blivit så pass mycket att jag måste åka till flygplatsen. Det var inte många timmar jag fick vara hemma inte.. Aja, nästa gång vi hörs så är jag på Gran Canaria. TJO!

10 reaktioner på “Av på mitten!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *