Back to reality

Godmorgon,

Det känns som ett slag i ansiktet att vakna upp till den här kylan och all den vita snön. Det känns liksom som att dom två senaste veckorna hände i ett annat liv. Konstigt det där hur vi fungerar och hur absolut faktiskt tiden är. Dessutom var det sådär kul att vara uppe med barnen flera timmar mitt i natten på grund av jetlag, men vi får hoppas att nätterna framöver blir bättre..

syskonkärlek

Jag är i alla fall hemma med mina pojkar på förmiddagen och i eftermiddag ska jag flyga till Las Palmas och kommer att spendera hela dagen där imorgon innan det är dags för mig att jobba på allvar.

Idag blir det alltså barnens första dag på förskolan och Filip längtar massor efter att få berätta för dom andra barnen om våran resa. Oskar kan ju inte prata men om jag känner honom rätt så kommer det bli kul för honom att komma tillbaka också. Jag själv har en del ärenden som måste fixas, så som att åka och ta blodprover, hämta ut Isotetinoin, handla och inte minst packa för min arbetsvecka. Men jag kommer titta in här senare eftersom jag har väldigt mycket tid till bloggen när jag flyger senare idag.

Förresten så ber jag om ursäkt om jag varit dålig på att svara på era kommentarer under semestern, det blir ändring på det nu. Back to reality!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *