Carpe Diem

Godmorgon,

Ledsen att första blogginlägget för dagen kom så här sent, men jag är nog lite snurrig i bollen efter alla flygningar hit och dit och min hjärna är fortfarande på Amerikansk tid och semestermodus.

carpe_diem

Jag vaknade av att min klocka ringde i morses vid 9.00 och ville inget annat än att sova lite till, men för att bli av med min jetlag och komma tillbaka till normal tid igen så slet jag mig upp och gick ner till frukosten. Väl där nere så mötte jag en kollega som jag satt och pratade med till en timma efter att frukosten var över. Sen gick jag upp på rummet, bytte om till träningskläder för att gå ut på en powerwalk, men så kom jag på att jag hade glömt att blogga så jag fick vända i receptionen och gå upp igen.

carpe_diem

Carpe Diem – Fånga dagen! Jag vet att det är klysché, men snacka om att det måttot är något som jag verkligen lever för. Fånga dagen – gör det du vill göra och se till att leva för varje dag som kommer för man vet aldrig när dagarna slutar att komma.

carpe_diem

Idag är jag, som ni alla redan vet, i Las Palmas på jobbresa medan mina barn är hemma i Norge. Det känns väldigt jobbigt att vara borta från familjen, men samtidigt känns det rätt så skönt att vara tillbaka till rutiner och en normal vardag igen. Jag gick ju dessutom upp 2,5kg under våran resa och dom kilona vill jag bli av med illa kvickt! Så nu ska jag ut och svettas lite grann. Det är lite molnigt och relativt kallt idag, så poolhänget som jag hade ställt in mig på struntar jag i och därför blir träning en perfekt sysselsättning för dagen fram tills jag ska jobba.

Kram på er så länge så hörs vi snart igen!

2 reaktioner på “Carpe Diem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *