Spränga trumhinnan

Godmorgon,

Igår så berättade jag ju att jag inte kände mig helt i form men trodde ändå att det skulle gå bra att jobba eftersom jag bara var lite förkyld, men aj, aj, aj så fel man kan ha. När vi kom upp i luften så kände jag att jag fick lock för örat och när vi sen skulle landa så grät jag av smärta. Jag blev helt tät i örat och ungefär tio minuter innan vi var på marken så fick jag panik eftersom jag trodde att trumhinnan skulle spricka. Det gjorde så ont och jag har aldrig varit med om något liknande. Som tur var så kunde jag hoppa av i Oslo och åka hem. I och med detta så vill jag varna alla som flyger om att INTE göra detta om du är förkyld eller har förkylda barn för man kan nämligen spränga trumhinnan och få men för livet..

Idag är en ny dag, men jag har fortfarande lock kvar i ena örat vilket är otroligt frustrerande, men vi får hålla tummarna att det går bort under dagen för snart blir jag seriöst tokig..

syskon

Det kändes i alla fall väldigt skönt att få vara hemma hos mina pojkar igen. Hoppas bara att jag inte smittar dom..

Idag blir det en lugn dag för min del och antar att jag kommer ligga på soffan och kurera mig medan barnen leker. Som tur är så är dom ju bästa vänner och har så kul ihop så det ska nog gå bra. M är hemma idag med så han får ta hand om stackars mig mellan lekarna med barnen.

 

3 reaktioner på “Spränga trumhinnan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *