Show your moves

Godmorgon,

Solen skiner, himmelen är blå, snön är kvar på backen, men det gör ingenting för snart är det vår! 😉

syskonkärlek

Idag startar vi dagen med lite härlig dans. Båda pojkarna är på toppenhumör och hoppade upp på soffbordet och visade sina bästa moves!

syskonkärlek

Jag är fortfarande sjuk, men det känns underbart att pojkarna fortfarande är friska och verkar ha klarat sig från att bli smittade.

Dom har lust att gå till förskolan så jag ska snart släppa av dom där och sen ska jag hem och planera. När jag går hemma och tycker synd om mig själv så hittar jag alltid saker som jag har lust att förändra i hemmet och nu har jag kommit på en väldigt stor förändring som jag vill göra. Jag vill sätta upp en vägg nere i vardagsrummet så att det blir till ett extra sovrum bland annat. Men mer om vad jag har lust att göra kan jag berätta sen för nu ska jag fixa i ordning allt som ska med till förskolan. Hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *