Kontraster – Mål med livet

Godmorgon,

Tänk att för lite mer än en vecka sen så var vi i värmen på en båt, resandes i världen, utan någon stress eller måsten.

susanna

Allt var bra och vi levde livet utan några bekymmer så långt ögat kunde nå. Tänk dom som har möjligheten att leva så jämt? Varje dag.. Många säger då att man förmodligen inte uppskattar den lediga tiden lika mycket om man var ledig jämt. Man måste jobba och kämpa för att ha lediga dagar att se fram emot. Jag är faktiskt inte riktigt enig i det där. Jag menar och är övertygad om att jag skulle må rätt så suveränt om vi hade så mycket pengar att vi hade möjlighet att jobba mindre för att kunna spendera mer tid tillsammans med familj och vänner och göra vad vi vill under dagarna. Resa, se världen, äta gott, köpa vad vi vill och njuta av livet!

outfit_anthem_of_the_seas

Men jag känner förmodligen extra starkt efter att må bra och njuta av livet eftersom jag för tillfället inte mår så bra. Jag är fortfarande förkyld och sitter hemma på soffan och ser ut genom fönstret på all snö som ligger på marken. Det är fortfarande den djupaste vintern och inte en skymt av våren så långt ögat kan nå. Men, som jag sa till min mamma härom dagen när hon hade åkt på både en jobbig förkylning Och magsjuka – ”När det är så här dåligt så kan det bara bli bättre!”.

Hoppas ni får en underbart fin helg allihopa! Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *