Starka känslor

Godmorgon!!

Äntligen är det helg och hela familjen är samlad. Känslan av att ha min man hemma och kunna umgås med båda våra fantastiska barn under två hela dagar utan att behöva stressa iväg, ha några planer eller ha några tider att passa. Känslan som man känner på helgen är ju helt underbar, tycker ni inte?

syskon

Barnen sitter i soffan och ser på barntv och jag vet inte varför, men jag skulle kunna sitta och se och studera mina barn i timvis utan att tröttna. Jag kan bara sitta och se på dom och bli alldeles varm i hela kroppen. Tänk att detta är mina barn, bara mina, jag älskar dom så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det spelar ingen roll vad dom kommer göra i sitt liv, jag kommer alltid vara så otroligt stolt över dom och älska dom av hela mitt hjärta.

syskon

Nu ska vi plocka fram en sjudundrandes frukost och när den är uppäten så får vi se vad vi hittar på.

1 reaktion på “Starka känslor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *