Kvällsnöjen

Eftersom mitt liv för tillfället är lite grått, trist och snorigt så tänkte jag att jag kunde skriva om kvällsnöjena som fanns på båten när vi var på semester. Ni har ju bett om att få veta mer om Anthem of the Seas, så här kommer det! 😉

basket_pappa

Vi hade en rätt så fin rutin med pojkarna under kvällarna och det var att gå till spel- och lekhallen efter middagen. Barnen älskade det och det fick oss för det mesta att ha lugn och ro under middagen. Att säga ”Filip, om du och din lillebror är snälla nu och äter ordentligt, sitter fint och är goa och glada så spelar vi spel och sparkar boll sen”. När vi kom på att vi kunde muta med lite familjeunderhållning efter middagarna så gick det för det mesta väldigt bra.

basket-boll-pappa

Det fanns 4900 passagerare på båten, men trots det så lyckades vi alltid vara på de platserna som ingen annan ville vara på. När alla andra åt middag på kvällarna så var vi på basketplanen och kastade boll.

oskar

Under dagarna så var det nämligen helt fullt här, vilket gav oss noll chans att kunna leka med barnen. Så kvällarna blev det våran tid att få utforska spelhallen!

spelrum-oskar

Dom hade ju inte bara en stor basket hall, fotbollsplan, Xbox-rum och pingishall. Dom hade dessutom ett stort spelrum, som också alltid var tomt på kvällarna, där vi alltid gick och spelade lite grann efter att vi sparkat boll.

pappa-filip

Det här kostade såklart lite grann, men det gjorde ingenting, för så länge barnen var goa och glada och vi hade en härlig kvällsrutin så kunde det kosta vad det kosta ville.

gocart

Sen fanns det ju såklart också möjlighet att köra Gocart!! Detta ville såklart Filip köra när han fick syn på alla som körde omkring och knuffade på varandra med färgglada bilar. Men, tyvärr var det 5års-gräns, så det gick ju inte… Men, på kvällarna! På kvällarna blev, som sagt, lekhallen våran och då kunde vi leka i Gocartbilarna så mycket vi ville!

gocart-tvåbarnsmamma

Nu undrar ni kanske hur länge vi var uppe på nätterna. Men det blev inte så sent trots all lek och stoj. Barnen sov ju middag på dagarna eftersom vi ville ha lite egentid och det var så mycket intryck att dom behövdes sova, så därför fick dom vara vakna lite senare på kvällarna så att vi kunde lägga oss tillsammans sen. Vi hade middagssittning kl 17.30, var färdiga vid middagen ca 18.45 och lekte till ca 20.00. Perfekt rutin för en barnfamilj på Cruise!

2 reaktioner på “Kvällsnöjen”

  • M skriver:

    Oh vad skoj. Fina bilder.
    Jag trodde Gocart var såna som åkte på bana runt i väldig fart och att de där man krockar mef varandra hette Bumpercars /radiobilar eller nåt.. Hihi.. Ja jag har inte bra minnr. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *