Fläskläpp och isglass

Vid lunchtid så ringde mobilen, ”Filips Barnehage” stod det och jag fick en stor klump i magen. Dom enda gångerna som dom ringer från förskolan är antingen om barnen är sjuka eller om dom har slått sig. Jag svarade och var rädd över att få höra vad dom hade att säga. ”Filip har blivit påkörd av en pojke i pulkabacken. Han har slått i läppen och det blöder en hel del och vi har inte kunnat se hur det är med hans tänder. Han blev ledsen men har lugnat sig så det är ingen fara, men vi ville bara informera så att ni inte får en chock när ni hämtar honom sen”

Det hade säkert gått bra med honom och han hade säkert kunnat vara där resten av dagen som tänkt, men hela mitt mammahjärta brast och allt som jag hade tänkt att göra droppade jag och slängde mig i bilen och åkte och hämtade min prins.

filip-isglass

När Filip såg mig så sprang han till mig och ropade ”Mamma, jag har slagit mig” och så kramade han om mig och började gråta. Mitt lilla hjärtegull. Vi satte oss i bilen och åkte hem och så sa jag ”När man har slagit sig och har ont så får man välja en isglass ur frysen”. Jag kunde se hur han lyste upp och sprang till frysen för att välja en glass.

filip-isglass

Jag fick känna lite på hans tänder som inte verkade ha tagit skada av smällen, men han har en liten fläskläpp som han säger gör ont. Men som tur är så känns det bättre med lite is på, så idag får han äta så mycket glass han vill.

filip-isglass

Vi sitter uppkurade i soffan och ser på film så nu ska jag återgå till att gosa med min älskling och rå om honom lite extra.

1 reaktion på “Fläskläpp och isglass”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *