Pinsamt från förr!

Godmorgon,

Vet ni vad? Jag hittade precis min jättegamla blogg som jag hade förut. (den är lösenordsskyddad) Det är så otroligt kul att sitta och läsa och se på alla bilder från förr. Vilka fruktansvärda bilder och vad tusan tänkte jag med när jag skrev så öppet om allt? Det var en riktig fjortisblogg, utan någon som helst eftertanke, så det var tur att jag växte upp innan jag började blogga offentligt och på riktigt.

Kan dela med mig av några bilder så kanske ni förstår vad jag pratar om. Här kommer några härliga selfies:

gamla bilder

Och här kan ni få se några utav mina bästa outfitbilder:

outfit_gamla_bilder

Hur lustigt är det inte att jag klippte av huvudet på alla bilder? Det är så kul att se hur man utvecklas och det är väl tur det för jag tror inte att så många hade klickat in här och läst min blogg om jag inte ökade i kvalitet på bilderna. 🙂

3 reaktioner på “Pinsamt från förr!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *