Ta hand om sig själv

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott och är klara för veckans sista vardag – fredag.

allvarlig_susanna

Jeggings – Här , Hoodie – Här , Pälspläd – Här , Hotellkuddar – Här <-Adlinks

Själv har jag inte fått särskilt mycket sömn i natt för Filip vaknade några gånger och ville att jag skulle ligga jämte honom och där får jag inte sovit direkt bra. Han har nämligen en våningsäng som är 90cm bred och han ligger inte direkt still när han sover. Så så fort han somnat så försöker jag mig såklart på att gå över och lägga mig i min säng igen. I vanliga fall går detta väldigt bra, men i natt så vaknade han flera gånger vilket var lite jobbigt..

mys_säng

Jag har i alla fall lämnat barnen på förskolan nu och la mig precis för att slappa lite på sovrummet, ska blogga, svara på mail och gör klart alla måsten. När jag är färdig så ska jag slänga i mig lite brunch och sen ska jag åka och fixa naglarna. Det var väldigt länge sen jag gjorde manikyr, men det har liksom inte känts nödvändigt eftersom jag varit hemma sjuk dom senaste veckorna. Men nu är jag äntligen helt frisk och kry och ska dessutom börja jobba imorgon igen och då vill jag ha fina och fräscha händer. Kanske jag ska passa på att unna mig själv en ansiktsbehandling och massage när jag ändå är där. Det är så viktigt att ta hand om sig själv och unna sig lite härliga behandlingar då och då, tycker ni inte det?

glad_profil

Hoppas ni får en underbar fredag kära vänner, kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *