Min dyraste och finaste ägodel

Godmorgon,

Skönt med lördag va? Själv är jag uppe tidigt som tusan för att göra mig i ordning till jobbet, men först och främst tänkte jag titta in här, önska er en go helg och visa er mina fina ombrénaglar som jag fixade igår.

naglar

Lustigt nog så ser man ju inte ens att det är ombré på bilderna, men det är det i alla fall och denna gången ville jag även ha naglarna lite kortare så att dom inte går av med en gång. Tyckte det blev fint.

ler

Sen har jag ju världens tjusigaste klocka på mig också. Jag har inte helt och hållet blivit bekväm med att ha en så dyr klocka på min arm då jag är så rädd för att förstöra den, repa den eller tappa bort den. Jag är ju oerhört klantig och har väldigt lätt för att tappa bort grejer. Men eftersom detta är den dyraste ägodelen jag har så ska jag nog se till att klara av att ha kvar den på min arm så länge jag inte är i mitt eget hem. Jag får helt enkelt ha på mig den jämt så jag inte riskerar att glömma den någonstans för det hade seriöst varit katastrof!

naglar_rolex

Jag kan inte tacka dig nog älskling för denna fina present. Jag älskar dig <3

Nä, nu har jag spenderat lite för mycket tid här vid datorn och måste skynda mig att göra mig klar för dagen, byta om och packa det sista. Ikväll ska jag nämligen sova i Trondheim och kommer inte hem förän imorgon igen.

naglar

Så hej hopp på er så hörs vi i eftermiddag när jag checkat in på hotellet igen. Kram, kram S

7 reaktioner på “Min dyraste och finaste ägodel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *