SwissClinic roller och serum

I samarbete med Eleven

Vet ni vad? Jag är så glad för igår så fick jag hem ett presentkit från SwissClinic med en ny skinroller och serum. Presentkitet är från Eleven som dessutom har mängder av mer skönhetsvaror från dom flesta märken och i alla prisklasser.

swiss-clinic

Detta kit är perfekt för mig som önskar att bli av med mina akneärr, samt förebygga rynkor och ålderstecken. Jag har ju, som ni redan vet, varit inne på botox men inte riktigt vågat ta steget att använda mig av en så dyr och drastisk åtgärd. Istället går jag för att ge en skinroller ett försök då jag hört så mycket gott om vilka resultat den kan ge.

swiss-clinic

Denna roller och serum är perfekt med personer med hudbristningar, acneärr, rynkor, anti-aging, håravfall, kirurgiska ärr och dom som har celluliter.

swiss-clinic

”Skin Roller hjälper till att vårda och reducera många av hudens åkommor. Den hjälper hudens cirkulation och även cellförnyelse vilket vid regelbunden användning kan ge fantastiska resultat!

En Skin Roller har 540 små mikronålar som är tillverkade av kirurgiskt stål. Efter några minuters användning skapar den tusentals tunna mikrokanaler vilket ger en din hud en bättre chans att ta åt sig alla näringsämnen från hudvården. När du använder rollern över huden i olika riktningar stimulerar den cellförnyelsen vilket kan ge ökad tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur kan ge en jämnare och klarare hy.”

swiss-clinic

Läs gärna mer om denna fantastiska roller och beställ ditt eget presentkit från SwissClinic HÄR.

skönhet

Jag ser nu spänt fram emot att se om den här rollern och serumet ger det resultatet jag är ute efter eller inte och jag lovar, som alltid, att dokumentera och skriva om det här i bloggen när jag har en åsikt om produkten. Är det någon av er som har provat den? Vad tycker ni i så fall? Det finns ju många av dessa rollers ute på marknaden, men vad jag har förstått så är den här från SwissClinic en av dom bästa! 😉

7 reaktioner på “SwissClinic roller och serum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *