Äntligen hemma

Ett sent godmorgon blev det härifrån idag, ledsen för det men jag blev alldeles för stressad i morses för att hinna ta upp datorn och skriva i bloggen. När klockan ringde strax innan fem så lockade det lite mer att snooza några minuter extra än att gå upp och sätta mig vid datorn. Men nu har jag jobbat färdigt för dagen och precis kommit hem igen. Pojkarna har haft pyjamasdag idag så jag bytte om fort som tusan från min uniform till myskläder och joinade familjen.

kärlek_oskar

Att få komma hem och rå om mina pojkar efter att ha varit borta på jobbresa.. det finns inget bättre..

oskar-mamma

Jag vill bara kramas, hålla om, pussa på, gosa och aldrig släppa taget!

kram_oskar

Nu ska jag se till att mysa med Filip också. <3

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag allihop! Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *