Aldrig som man tänkt..

Herregud vilken snurrig dag jag har haft idag. En dag som egentligen skulle vara ganska easy blev väldigt rörig och inte alls som planerat. Jag trodde att jag skulle komma hem vid ett idag, men istället var jag hemma först nu. Planen var att hämta pojkarna tidigt från förskolan och ha en mysig eftermiddag med dom, men icke sa Nicke, tyvärr blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Men, nu är jag i alla fall hemma och pojkarna likaså, så nu ska vi äta middag och sen blir det dusch och bad innan läggdags.

solnedgång

Har ni förresten tänkt på att det blivit betydligt ljusare ute nu på dagarna? Känns underbart att solen börjat titta fram lite mer nu så man får i sig lite D-vitamin. Kommer ganska lägligt när man behöver lite extra energi. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *