Koffein tack!

Godmorgon!

I natt vaknade Filip vid midnatt och ville inte nöja sig med att pappa var där utan skulle bestämt bara lägga sig igen om mamma kom. Så det var bara att hoppa upp och lägga mig där och, fel av mig, så berättade jag för honom att ”mamma kan inte ligga här på nätterna Filip, mamma måste få sova i sin egen säng för jag ska upp och jobba på dagarna och då måste jag få sova ordentligt. Du är en stor pojke du klarar att somna om själv, det gör du ju när mamma inte är hemma, eller hur?”. Tyvärr var inte detta en smart approach att ta mitt i natten, för han blev ledsen och förstod inte riktigt vad jag menade. Så det var tyvärr så att vi blev vakna i några timmar mitt i natten. Och nu sitter jag här, trött som en gnu och försöker vakna till liv.

kaffe_starbucks

Tacka gudarna för koffein för jag hade seriöst inte vaknat till denna morgon om det inte vore för min älskade kaffebryggare. Jag har hunnit göra mig klar för dagen och har fyllt en take-away med kaffe och ska strax slänga mig i bilen och åka till flygplatsen.

kaffe-morgon

Idag ska jag bara flyga en rätt så kort tur och sen ska jag hämta barnen från förskolan och ge det lite tid till att förklara för Filip hur det ligger till och att om han vaknar på nätterna så får han ropa på pappa. Nu tycker säkert ni att jag är helt tokig som lämnar detta ansvaret på min man eftersom han såklart också har ett viktigt jobb. Men i vår familj så är det jag som tacklar sömnbrist absolut sämst och kan nästan inte ens gå till jobbet om jag inte är klar i huvudet, medan min man fixar det betydligt mycket bättre. Sen så är det så här att Filip ropar bara på mig när han vet att jag är hemma, när jag sover borta på hotell så vaknar han aldrig på nätterna, så därför vet vi att han endast ropar på mig för att han tycker det är mysigt och det fungerar inte i längden. I alla fall, strunt samma, detta ska nog lösa sig det med.

Nu måste jag sticka, Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *