Uttorkad

Godmorgon,

Idag vaknade jag och kände mig alldeles uttorkad och kom på rätt så snabbt att jag glömt av att dricka tillräckligt med vatten.

vatten

Så det var bara att starta dagen med att svepa ett stort glas vatten innan jag satte på min dagliga kaffekanna. Dock hade jag inte mycket tid till annat än att göra mig i ordning fort som tusan för idag ska jag iväg till jobbet tidigt och har en lång dag framför mig.

hälsosam-glad

Btw, ser ni vad fin min hy har blivit nu? Glömde lägga upp uppdatering på aknebehandlingen igår så får göra det nästa vecka, men det är mycket som har hänt så jag är överlycklig!

Det känns som att jag stressat en hel del dom senaste dagarna och inte hunnit med att andas och få gjort det jag önskat att jag skulle få gjort. Men nu är det bara två dagar kvar med fullt kör och sen blir det lite lugnare igen. Mina föräldrar kommer i helgen och så ska vi på namnfest för min brorsdotter inne i Oslo i helgen vilket jag verkligen ser fram emot.

Nä sorry, nu måste jag sticka. Tjo!

2 reaktioner på “Uttorkad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *