Köpa växthus

Sponsrat inlägg

Hej på er,

Jag slutade jobba relativt tidigt idag. Hur skönt som helst eftersom det är superfintväder, himmelen är knallblå och solen lyser som aldrig förr!

Äntligen så börjar snön smälta här hemma hos oss och jag börjar planera för fullt inför våren då man kan börja sitta utomhus och njuta av all blomstran i naturen.

hus-hem

Jag har dessutom börjat se en hel del på växthus och funderar starkt på att köpa ett. Det hade ju varit så mysigt att sätta upp ett litet glashus på trädgården och odla lite egna tomater, fina växter, kanske några bönor och annat smått och gott som man kan gå och pilla på under sommaren. Frågan är bara hur stort växthuset ska vara och om man kanske till och med ska se på ett växthus som man får plats att sitta i.

växthusBilden till vänster är lånad från Wexthuset.com och dom har verkligen mänger av fina växthus att välja mellan. Det är ungefär ett sånt växthus som jag skulle vilja ha, men det kan bli aningen för stort och eftersom vi redan har en relativt stor altan med utemöbler så kanske inte växthuset behöver vara så pass stort att man behöver fylla det med möbler. Utan, för mig är nog huvudsaken framför allt att man ska kunna så små groddar, tomatplantor, fina blommor och annat fint och gott. Jag tror även att barnen skulle tycka det var kul att få se hur saker och ting växer så ett växthus kommer vi förmodligen att investera i, frågan är bara hur stort och vilken modell vi kommer att gå för. Men, som tur är så har Wexthuset.com mängder av fina växthus att välja mellan, så det är ju bara att scrolla runt och leta tills man hittar något som passar oss och våra behov perfekt.

 

Är det någon av er som har växthus hemma? Som vanligt är det alltid kul att höra hur ni har det och om ni har några tips. Jag kan ju säga att jag längtar mer än någonsin nu efter att våren och sommaren ska komma så att man får se lite vackra löv på träden, en grön gräsmatta och lite blommor blomstra.

4 reaktioner på “Köpa växthus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *