Energin smittar av sig

Det känns som att jag hunnit göra betydligt mycket mer än vad jag planerat idag. Jag har tagit blodprov för att se att mina värden är ok för att få utskrivet nya Isotretinointabletter. Efter det så var jag och shoppade inför helgen och hittade lite annat smått och gott. När jag kom hem sen så städade jag huset och plockade i ordning och sen hämtade jag mina pojkar på förskolan. Jo, jag hade ju egentligen tänkt att Filip skulle vara hemma med mig, men när vi lämnade Oskar så sa han ”Mamma, jag vill stanna och leka” så då fick han självklart stanna en stund !

tvåbarnsmamma

Det kändes i alla fall väldigt skönt att fått gjort alla ärenden och allt jag ville få gjort medan barnen var på förskolan så att jag sen kunde ha full fokus på dom i några timmar.

tvåbarnsmamma

Vi har lekt en bra stund nu och jag är alldeles slut. Dom små liven har så mycket energi om dagen trots att dom lekt av sig på förskolan och gått upp tidigt på morgonen. Det är så underbart och deras glädje och goa humör smittar verkligen av sig!

tvåbarnsmamma

Min mamma landar om en liten stund så jag ska strax hoppa i bilen och köra iväg till flygplatsen. Det var alldeles för länge sen vi sågs nu och om jag inte har helt fel så var det sist på julafton!! Tänka sig, det är aaaaaalldeles för länge och jag saknar mina föräldrar massor. Förhoppningsvis hinner vi hem innan barnen ska sova så att dom också får säga hej till sina mor- och farföräldrar. 🙂

Måste sticka nu så jag inte kommer för sent. Kram, kram!

2 reaktioner på “Energin smittar av sig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *