Dag med mormor och morfar

Som  ni vet så har vi ju just nu besök av barnens mormor och morfar och det har barnen tyckt varit superkul under hela dagen.

morfar-filip

Vi har gjort lite allt möjligt idag, varit ute och gått, lekt på lekplatsen, varit en sväng på butiken, lekt med lego, ätit gott och läst bok. Barnen fick varsin bok av min faster, Gunnbritt, som mamma och pappa hade med sig och som alltid när man får öppna paket och har något nytt att utforska så blir man gärna sittande en stund.

mormor-oskar

Just för tillfället så bakar mamma pajer i köket som hon ska ha med sig till namnfesten imorgon och jag ligger uppe på golvet på Filips rum och bloggar samtidigt som barnen leker med sin morfar. Om en stund kommer min älskade man hem och ikväll ska han laga middag som vi ska äta när dom små har lagt sig. Det var länge sen vi åt gott i lugn och ro, så det blir supermysigt att göra det ikväll när mamma och pappa är här.

Jag har tyvärr inget mer spännande att berätta för tillfället, så jag får helt enkelt önska er alla en underbar fredagseftermiddag så får vi se om det händer något mer kul framåt kvällen. Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *