En av fyra

Godmorgon,

Vilken underbar kväll vi hade igår med mina kära föräldrar.

champagne

Min man är inte den som ställer sig i köket allt för ofta, utan några få gånger om året, säg si sådär fyra gånger om året, så får han för sig att laga mat och då när det väl händer så kan jag lova att det smakar alldeles utsökt och är något riktigt speciellt.

middag

Igår var det ingen skillnad, utan han lagade oxfilét med äppelsås, potatispurré och rotstavar. Mums!

middag

Mina föräldrar hade 34årig förlovningsdag, så det var därför min man ville laga en god middag till dom så att vi kunde fira deras kärlek lite extra.

mormor-morfar

Mina föräldrar är starka förebilder för mig när det kommer till kärlek och att hålla ett förhållande vid liv. Samma som jag berättat för er om min mormor och morfar som varit tillsammans hela livet. Nu för tiden så skiljer sig folk från höger till vänster och bryr sig inte riktigt om konsekvenserna för barn eller resten av familjen utan tänker endast på sig själva. Sen är det såklart att folk växer isär och inte är menade för varandra, men som tur är så har dom flesta runt omkring mig lyckats träffa sina själsfränder och jag har träffat min.

Till maten drack vi gott vin och efter middagen så åt vi varma bär med vaniljglass. En riktigt god och trevlig middag, bara vi vuxna, det var länge sen..

rödvin

Idag är det full fart här hemma för om några få timmar ska vi till min bror och hans sambo inne i Oslo för att fira deras dotter som har Namnfest. Så jag får nog stänga ner datorn och hjälpa till att fixa här hemma. Hej, hopp, hörs senare igen!

6 reaktioner på “En av fyra”

 • Ida skriver:

  ”Nu för tiden så skiljer sig folk från höger till vänster och bryr sig inte riktigt om konsekvenserna för barn eller resten av familjen utan tänker endast på sig själva.”
  Så du tycker att det är bättre att en Mamma o Pappa inte skiljer sig utan är tillsammans fast de inte alls vill. Hela familjen blir ju mera lidande på det viset än att gå skilda vägar. Jag är inte själv skilld. Men tro mig folk med barn tänker nog VAD som är bäst för sina barn i det tillfället..
  Lite dumt av dig att skriva så att de bara tänker på sig själva. Det gör ju du också du lämnar barnen på förskolan på dina lediga dagar. Allt för att DU ska få shoppa och åka på olika behandligar. Det om något är ju att tänka på sig själv och inte barnen.

  • FT skriver:

   Håller så med! Jag vet inte vilka kretsar du umgås i Susanna men vadå folk skiljer sig till höger och vänster? Jag uppfattar det som att de allra flesta (speciellt de med barn) verkligen tänler efter och inte tar några drastiska beslut. Ingen person som skiljer sig är egoistisk. Fattar inte hur du kan vara så elak och dömmande mot andra människor? Du är inte så perfekt själv du vet? Snacka om att skuldbelägga de stackarna som behövt skilja sig, fy vad taskigt! Om man inte är lycklig med sin partner så är det ett sunt och vuxet beslut att gå skilda världar jag antar att du inte hade stannat med din man om han inte gjorde dig lycklig osv?

 • Linda skriver:

  Hej
  Vilken underbar middag din man lagade till er såg riktigt gott ut.
  Sen jag fick barn så kan jag verkligen sakna det där att bara umgås vuxna, våran lilla plutta är ju inte så stor ännu så hon måste få mycket uppmärksamhet.
  Just nu befinner vi oss i våran fjällstuga och på Onsdag blir det en biltur i Norge, det är ju så otroligt vackert där, vi har en tur vi brukar åka och naturen är underbar ju.
  Ha en fortsatt fin helg
  Kram Linda

 • Nat skriver:

  Skönt med någon som vågar stå för vad dom tycker och är öppen och ärlig, befriande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *