ChanceTwo

I samarbete med ChanceTwo

Som ni alla vet vid detta laget så älskar jag att shoppa och köper nya kläder nästan var och varannan dag. Detta innebär att min garderob lätt blir överfylld, vilket kan vara lite småjobbigt ibland. Så därför blev jag överlycklig när jag kom över denna otroligt smarta hemsidan, ChanceTwo, som hjälper till att sälja ens gamla kläder.

walkincloset

Jag gillar att ha ordning i min garderob så därför underlättar det såklart att sälja av sig en del av kläderna som jag slutat att använda.

ChanceTwo är ett företag som förmedlar second hand kläder och hela affärsidén är genial och så här går det till:
Man beställer hem en tom påse som man sedan fyller med kläder som man önskar att sälja. Se skickar man in påsen, gratis, till Chance Two. Men, bor man i Stockholm, Malmö, Norrköping eller Nyköping så kan man till och med beställa upphämtning av påsen om man hellre vill det. Då kommer alltså en person och hämtar påsen vid din ytterdörr, utan någon extra kostnad. Snacka om lyxigt!
När dom sedan fått påsen fylld av dina kläder som du vill sälja så sköter dom all annonsering, kontakter med köpare, försäljning och frakt.
Förhoppningsvis så lyckas dom med att sälja kläderna och då får kunden sin del av försäljningen och det som inte gick att sälja skickas antingen tillbaka till kunden eller skänks vidare.
Vilken genial idé! Tycker ni inte?
Jag har länge längtat efter en sida där jag kan sälja mina kläder utan att behöva jobba så mycket med det. Jag är själv för lat för att fotografera, lägga upp på tex Tradera och jaga köpare själv. Nu sköter ChanceTwo allting åt mig! Bra va?
walk_in_closet_inspiration
Så då var det bara dags att fylla en påse och skicka in till ChanceTwo så att jag får utrymme att fylla min garderob med lite nytt fint nu till våren. Gör det du med vet jag! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *