Isabellas namnfest

Godmorgon,

Igår var vi på min brorsdotters namnfest inne i Oslo.

( På grund av respekt och försiktighet gentemot dom andra föräldrarna och barnen så har jag valt att inte visa några andra än vår familj här i bloggen, bortsätt från miljöbilder )

isabella-namnfest

Dom bor i en relativt stor lägenhet som dom dessutom har en extra uthyrningsdel i där dom hade gjort iordning ett lekrum där alla barnen kunde vara om dom ville.

isabella-namnfest-oskar

I lekrummet trivdes Oskar och Filip som två fiskar i vattnet och lekte fram tills det serverades lunch.

isabella-namnfest-lekrum

Vi var rätt så hungriga, så när maten var serverad så sprang vi ut från lekrummet och joinade dom andra vuxna som skulle äta.

isabella-namnfest

Pajer, färskt bröd, hummus, oliver och lite annat smått och gott serverades efter att Johanna, Isabellas mamma, höll ett jättefint välkomsttal där hon dessutom berättade varför dom valt namnet Isabella.

isabella-namnfest

Efter lunchen så fick Oskar syn på dessertfatet och kunde knappt hålla sig tills det var lov att hugga in på godsakerna.

isabella-namnfest

Men vi behövde inte vänta länge, för så fort som alla ätit upp så bjöds det på bullar, godis och tårta.

isabella-namnfest

Det var en fantastiskt god och otroligt vacker tårta, gjord av Johanna själv. Imponerande om jag får säga det själv! Den var jättefin, så det var ju knappt att man ville börja äta av den eftersom den var så vacker att se på.

isabella-namnfest

Sen fick även jag och Johannas syster blommor för att dom valt oss att bli Isabellas faddrar. Det är en stor ära och jag blev tårögd av glädje eftersom dom valt mig att vara en så stor del av deras dotters liv. Hon kommer alltid betyda massor för mig eftersom det är min brors dotter och hon kommer alltid att kunna komma till mig och är alltid välkommen till oss i våran familj, oavsett vad. Jag är obeskrivligt lycklig över att ha fått en liten flicka i familjen, hon betyder väldigt mycket för både mig och mina pojkar och det ska bli underbart att få se henne växa upp och ta del av hennes liv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *