Sushi och sashimi

Posted in Middag

Denna dagen har gått väldigt långsamt.. Kan bero på att jag bara varit hemma och pysslat om mina barn.

sushi

Jag hade verkligen ingen fantasi när det kom till matlagningen och eftersom Filip har feber och inte alls är i form så fick han bestämma vad vi skulle äta. Lustigt nog så ville han att vi skulle beställa hem sushi vilket var toppen för mig som inte orkade ställa mig vid spisen. Tror för övrigt att jag överbeställde mat, typiskt mig när jag är hungrig och är sugen på allt! 😉

sashimi

Det enda han gillar när vi beställer sushi är den råa laxen. Så den pillar han bort och äter som den är och så ger han riset till Oskar. Perfekt ju!

sushi

Själv äter jag allt och älskar sushi. Vi äter det inte så väldigt ofta, men ibland när vi inte kommer på vad vi ska laga så blir det nästan alltid take-away och då känns sushi som det bästa, godaste och hälsosammaste alternativet.

sushi-middag

M ska åka iväg på jobbmiddag ikväll när barnen har lagt sig. Det har varit en viktig dag för honom idag på jobbet, så därför var det en självklarhet att jag skulle vara hemma med våra små. Vi får hoppas att dom får sova gott och vaknar pigga och krya imorgon igen.

Kramar S

6 Kommentarer

  1. oslofru säger:

   Ja supergott! 🙂

 1. A M säger:

  Sushi är det gooooooodaste!
  ps. Nu finns vinnaren av veckans blogg uppe! Tack för att du var med och tävlade!
  Kram <3​​

 2. Maria säger:

  Älskar sushi och eran såg superfräsch ut! Äter nästan inget kött, det blir fisk och vegetariskt för hela slanten 🙂 Har en del recept på bloggen. /Maria <3

 3. Celine säger:

  Haha, jag lyser upp när jag ser sushi, det är såå gott! Det finns en sushibar 4 min från min lägenhet vilket jag är jätteglad för.

 4. Sofia säger:

  Kan vara det godaste jag sett 🙂
  Hoppas du har en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.