Skriv om Filip

Godmorgon!

filip

Vi sitter just nu vid köksbordet och äter frukost och mitt i allt så frågade jag Filip vad han tyckte att jag skulle skriva om på bloggen idag och då svarade han. ”Skriv om Filip”

filip

Så jag tog upp kameran och sa ”Ja men då måste jag få ta en bild på dig också” varav han svarar ”Jaa, jippiii!”

filip-lycklig

Idag är det måndag och jag har ledigt från jobbet, så vi tar det lugnt här på morgonen och sen lite senare så ska barnen få vara på förskolan en stund så att jag kan plocka i ordning här hemma. Jag har det som rutin att alltid fixa hemma och göra det fint under min första lediga dag och tar tag i tvätt och sånt som måste göras. För om jag gör allt sånt första fridagen så har jag dom andra dagarna helt ledigt sen och kan göra sånt som jag tycker är kul istället. Smart va?

Nu ska jag i alla fall fortsätta att njuta av frukost med grabbarna. Leverpastejmackor med gurka serveras idag, så himla gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *