Häng på Storo köpcenter

Idag var jag ledig från jobbet och tänkte därför att det kunde vara kul att ha Filip hemma från förskolan så att vi kunde spendera lite tid tillsammans. Mina flesta vänner jobbar ju så här mitt på dagen under vardagarna, men som tur är så har jag kollegor som har samma arbetstider som mig och idag passade det perfekt att umgås med min kära kollega och vän, Ileen, som också var ledig.

fika

Vi träffades på Storo senter inne i Oslo och nästan med en gång som sa Filip ”Mamma, jag är sulten”. Så då satte vi oss på ett café och fikade lite grann. Ileen köpte en jättegod Ginger Beer som smakade ruskigt gott! Ska se om jag hittar den drycken i någon matbutik så man kan köpa hem och ha hemma. Jag gillar ju annars bara vatten, men ibland kan det vara gott att lyxa till med något bubbligt.

Efter att vi fikat så gick vi runt på stan och shoppade och mellan butiksbesöken så ville Filip åka i massa bilar och karuseller som står runt omkring i köpcentret.

ileen

Efter några timmar på centret så var det dags att hoppa i bilen och åka och hämta lillebror på förskolan.

Det blev en superlyckad och rolig dag idag och Filip frågar mig hela tiden ”När får Ileen följa med mig hem?” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *