Seriesäsonger och kvällsmat

Vi har ätit kvällsmat precis och idag, som dom flesta andra dagar så ville pojkarna ha frukt och idag fick det bli banan.

banan_oskar_mamma

Vi ska strax lägga dom små och vi gör alltid samma kvällsrutiner. Vi äter, som sagt, kvällsmat, borstar tänderna och så gosar vi in Oskar i sin snuttefilt och så lägger vi ner honom i hans säng och går ut ur rummet. Han ligger ofta och pratar lite grann för sig själv och somnar sen efter en stund. Filip får sitta uppe ca 10 minuter längre eftersom han är storebror och sen går vi och lägger honom i hans säng, men ligger kvar jämte honom tills han somnar. Jag vet inte om det beror på att Filip är första barnet och att man var lite försiktigare med honom och att man inte lullar lika mycket med andra barnet. Eller så är det helt enkelt så att Oskar och Filip är två olika personer med två helt olika personligheter och fungerar olika.

pyjamas_oskar_mamma

Det är i alla fall läggdags här hemma och när barnen sover ska jag och M leta efter ännu en ny serie att se på. Det känns som att dom flesta serier har säsongsuppehåll så vi väntar spänt på att WestWorld, Game of Thrones, Vikings och House of Cards ska släppa en ny säsong. 🙂

2 reaktioner på “Seriesäsonger och kvällsmat”

  • Mari skriver:

    Länge sedan jag var här inne märker jag, missat några inlägg 😉 Blev lite nyfiken på det du skrev om dina magmuskler. Har du kört speciella övningar för att hjälpa din magmuskeldelning? Jag kör hårt som tusan just nu och jag tycker faktiskt att min delning är lite mindre nu efter andra barnet än efter första. Det är ju såklart även lite genetiskt men det går att göra mycket själv, bara man inte kör på fel övningar från början. Då kan det blir värre, men det vet du säkert redan 🙂 Tycker det är dåligt med information om en sån viktig sak efter att man har fått barn, borde alla nyblivna/blivande mammor få!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *