Aktiviteter och hobbys

Vet ni vad jag har lust med? Jo, jag har lust att hitta en aktivitet eller hobby som jag och M kan ha tillsammans.

biljard

Vi älskar ju att umgås och göra saker ihop, men har ingen direkt hobby. Tex spela biljard, pingis, tennis, dansa salsa, lära oss ett språk, gå matlagningskurs eller något annat spännande och kul. Visst känns det som att tiden kanske inte riktigt räcker till, men det handlar om att prioritera. Om vi nu skulle hitta någon aktivitet som vi tycker skulle vara roligt så får vi helt enkelt ta oss tid till det. Har ni något förslag? Har du och din partner någon hobby ihop? Vad i så fall? 🙂

4 reaktioner på “Aktiviteter och hobbys”

  • Alexandra Rae skriver:

    Rekommenderar salsa 🙂 min pojkvan har dansat salsa I manga ar. Jag har alltid trot att jag har two left feet men har borjat dansa salsa och det ar jattekul. Vi bor I England, aker inland in till London och går pa salsa klubbar, jattekul. Jag dricker inte och det ar sa skont Med salsa klubbar att ingen dricker och alla ar bara dar for att dansa. Man kan ga sjalv, Med partner, ett gang kompisar etc. Kan verkligen rekommendera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *