I tryggt förvar

Godmorgon!

Igår skrev jag inte mer i bloggen för jag jobbade från 7-21 så när jag kom hem så ville jag bara slänga mig på soffan jämte min man och gosa lite grann innan det var dags att knopa in.

Idag är det lördag och det känns underbart att vara samlade hela familjen, det var länge sen sist då jag jobbat dom senaste helgerna och sovit borta. Så att få vakna upp och se mina pojkar springa omkring och busa i vardagsrummet är en urhärlig syn!

oskar_keps_pyjamas

Jag är  väldigt glad och tacksam över att få vara hos min familj och att veta att all min familj och mina vänner är i tryggt förvar efter gårdagens händelse i Stockholm. Jag fick en chock när jag läste om vad som hänt på nyheterna och en stor klump i magen har växt sen igår. Det är så fruktansvärt vad som skett och jag önskar att ge alla mina tankar och kärlek till dom drabbade.. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *