I full fart

Det känns verkligen att det är vår i luften nu. Solen skiner, det börjar blomstra och bli grönt runt omkring och det har blivit en behagligare temperatur. Vinterjackorna är bortgömda i boden och tunnare jackor och vårkläder är på.

promenad

Eftersom jag skulle åka och jobba vid lunchtid idag så ville vi få ut så mycket som möjligt av förmiddagen med familjen, så när vi hade ätit frukost så klädde vi på oss och gick ut en tur i finvädret.

_oskar_mamma

Filip cyklade i full fart medan Oskar satt i vagnen och kollade på med avundsjuka ögon. Jag tror nog att han också skulle vilja cykla så vi får se om vi kanske hittar en liten cykel med stödhjul till honom så att han kan hänga med sin bror istället för att sitta och se på.

Jag blir borta i tre dagar på jobb och ska vara i Haugesund i natt och Molde imorgon natt. Jag har rätt så mycket fritid så jag hoppas på fint väder så att man kan komma ut och se dom fina städerna lite grann.

Hoppas ni har en mysig söndag, kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *