Det blomstrar i Haugesund

Vilken dag det har varit i Haugesund idag! Mellan regnskurarna så tittade solen fram så jag passade på att ta mig ut på en promenad i hopp om att inte träffa skurarna. Tur som jag hade så visade sig solen under hela min promenad och det var så vackert här i Haugesund med blomstrande vårblommor vid vägkanterna och båtar som åkte runt vid havskanten. Så otroligt mysigt!

haugesund

Jag blev laddad med massor utav energi och D-vitamin och det är när vädret är så här som jag mår som bäst!

Klockan börjar närma sig jobbdags och jag ska börja fixa i ordning mig för dagen. Nästa stop är Molde och förhoppningsvis är det lika fint väder där så att jag kan komma ut och se på dom blomstrande körsbärsträden som jag hört ska blomstra för fullt. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *