Varden – Moldepanoramaet

Jag har haft en alldeles underbar dag här i Molde. Solen började titta fram genom molnen och det gjorde mig väldigt sugen på att ta mig ut på en promenad.

natur

Jag hade fått ett tips om att gå upp till Varden som är ett utkikstorn här i Molde, så jag frågade om vägen i receptionen och började traska på.

varden

Efter en halvmils promenad i uppförsbacke så var jag äntligen framme på toppen!

varden_molde

Det var en otroligt härlig känsla att komma upp på toppen och det var en vacker utsikt att se. Trots att det var lite jobbigt att ta mig upp så skulle jag inte tveka att gå upp hit igen.

varden

När jag hade andats en stund och sett ut över dom fina fjällen så började jag gå ner igen, men eftersom det var så brant nedför så var det nästan jobbigt att hålla emot och gå, så jag började springa istället och sprang hela vägen tillbaka till hotellet.

Väl framme hoppade jag i duschen och gick sen ut för lunch. Nu är jag tillbaka på mitt rum igen och ska strax packa iordning mina grejer och göra mig klar för jobb. Jag är så glad över att få komma hem idag till min fina familj och redan imorgon så ska vi åka till Alingsås för att vara där över påsken. Så himla mysigt!

18 reaktioner på “Varden – Moldepanoramaet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *