Fika hos gammelfarmor

När vi satt i bilen förut och körde mot Alingsås så kom vi på att det kunde vara trevligt att stoppa hemma hos barnens gammelfarmor på vägen. Så vi ringde till henne och hörde ifall hon var hemma och visst var hon det!

pappa_filip_fika

Som alltid så bjöds det på hembakad sockerkaka, banankaka och bullar till det nybryggda kaffet.

oskar

Efter att båda barnen proppat i sig en och annan bulle så var det dags att springa runt och busa i lägenheten. Det är ju så mycket spännande och nytt att se på och utforska hemma hos gammelfarmor.

syskon

Sen har hon även en låda full med bilar som barnen kan leka med när dom är på besök.

Efter någon timma på fika så var det dags att hoppa i bilen och åka vidare och för en liten stund sen så kom vi hem till mina föräldrar i Alingsås. Båda barnen sov i bilen så jag tror nog att det blir en relativt sen kväll för oss alla idag. Just nu väntar vi på pizzaleverans, svensk pizza är ju så sjukt gott så vi var bara tvungna att äta det en av dagarna som vi är här, och efter att vi ätit så blir det förmodligen ett dopp i jacuzzin som står och bubblar på takterassen. Härligt! En underbart fin start på denna påskledigheten. 🙂

2 reaktioner på “Fika hos gammelfarmor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *