Mot Sverige

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott i natt för det har nämligen jag! Igår kom jag hem vid sjutiden, strax efter att M hade lagt pojkarna. Det var skönt att få slänga mig i min mans famn och kura upp mig i soffan jämte honom för att mysa en stund innan det var dags för oss att också lägga oss. Jag somnade som en stock och vaknade upp utvilad på morgonen är Filip ropade på mig.

allvarlig-glad

Idag ska vi åka till Alingsås för att hälsa på mina föräldrar i några dagar. Men vi får se när vi kommer iväg för vi har inte packat än. Men det är ingenting som stressar, utan vi börjar med frukost, sen lite plock och packande och sen hoppar vi i bilen vid lunchtid och kör mot min älskade hemstad.

puss

Puss på er alla så länge så hörs vi nästa gång när vi kommit fram till Sverige!

10 reaktioner på “Mot Sverige”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *