Brinnande braskamin

Godmorgon,

I natt sov vi lite sisådär, men så är det alltid när man sover i en säng som man inte är van vid. Pojkarna däremot sov som två små stockar från att vi la dom till sängs till att dom vaknade vid 06 på morgonen. Lite för tidigt, men man ska inte klaga! Dom sömnlösa nätterna med skrik från timma till timma är i alla fall äntligen över!

Morfar

Det första Filip gjorde när han vaknade var att springa in till sin morfar för att väcka honom. Vi gick upp allihop och tände en brasa, satte på en kanna kaffe och satte oss på golvet och lekte med dom små.

Det regnar här i Alingsås idag, så planerna är att åka till stan och kolla lite i butiker i väntan på bättre väder!

2 reaktioner på “Brinnande braskamin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *