Påskhare och påskägg

Påskharen har precis varit hemma hos oss och gömt påskägg i lägenheten som barnen ska få leta efter imorgon.

påsk

Bortsätt från denna påsktradition med påskharen och dom gömda påskäggen, så kommer vi inte att fira direkt. Utan vi kör på som vanligt och gör som vi brukar när vi är här i Alingsås. På morgonen så sprang jag och mamma runt Nolhagabergen, 4,2km på 27 minuter, sen tränade vi lite i utegymmet medan barnen, M och pappa var på lekplatsen och lekte, sen gick vi hem och åt lunch och nu slappar vi lite vid braskaminen. Strax ska vi gå en promenad för att handla lite middagsmat och när vi kommit hem igen ska vi förmodligen bada i jacuzzin och hänga på takterassen.

Hoppas ni har det fint på eran påskledighet allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *