Påskpresent

Godmorgon,

Idag skiner solen efter en rätt så mulen gårdag! Barnen sov hela natten och när Filip vaknade så frågade han ”Kan jag får gå och väcka momo och mofa?”

När vi sen kommit upp så ville Filip ge dom en present som han hade med sig som han gjort i förskolan.

morfar_present

Det var en liten gul vas med små frön i som man ska gro själv.

Idag verkar det som att alla butiker och så har stängt, men det gör ju ingenting eftersom vädret är så härligt. Så idag ska vi nog kanske ta en promenad, leka med barnen i Nolhaga, kanske ta en löptur med mamma, laga god mat och bara umgås och ha det mysig med familjen.

Jag är lite smått irriterad för jag glömde min dator hemma och nu när jag lägger upp bilderna i bloggen från min pappas dator så blir alla bilder alldeles grå, blassiga och trista. Fattar inte varför, men det blir inte alls lika kul att blogga när bilderna inte är så fina som jag vill ha dom. För mig är bilderna extremt viktiga så jag ber om ursäkt till alla att dom ser ut som dom gör nu. Sparar dom bästa bilderna till jag kommer hem igen så att jag har min egen dator.

Nu blir det frukost, Kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *