Jacuzzidopp

Sista dagen i Alingsås och det firar vi med ett dopp i Jacuzzin!

jacuzzi

Pojkarna älskar verkligen att bada så man får ju passa på när man är hemma hos mormor och morfar och jacuzzin är uppvärmd på 38grader året om.

jacuzzi1

Vi har ju en pool hemma som är uppvärmd på 28 grader, men den lockar inte lika mycket under dom kalla dagarna så som denna varma jacuzzin gör.

jacuzzi5

Det har varit jättemysigt att vara hemma hos mina föräldrar nu under dessa lediga dagar och det känns lite trist att behöva lämna dom och åka hem till Norge igen. Men imorgon ska jag börja jobba igen så därför måste vi åka hem så att jag får packat och ordnat innan jag ska åka. Pojkarna däremot är lediga imorgon och på måndag också.

jacuzzi4

Under förmiddagen idag så var jag och M iväg en sväng och storhandlade, shoppade lite grann och tog en fika medan barnen umgicks med mormor och morfar. Vi var ju uppe redan vid 6 på morgonen så därför har vi hunnit med en hel del under dagen. Sen vid lunch kom vi hem och badade eftersom det är det roligaste barnen vet!

jacuzzi3

Det plaskades och skvättes och vi låg i hela familjen ända tills vi alla hade fått ”mormorfingrar”.

jacuzzi6 (1)

Det har som alltid varit underbart att vara här och hälsa på och jag längtar redan tills vi kan åka hit igen! Det är något alldeles speciellt att vara hemma i sin hemstad och hade det inte varit för jobb så hade jag gärna bott här på heltid. Dock är det nog inte lika nostalgiskt och mysigt att vara här om man hade bott här, för visst är det något speciellt med att bara vara här på besök.

jacuzzi6

Nu har vi 3,5 timmars bilfärd framför oss. Kram på er så hörs vi när vi är framme i Norge nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *