Borta bra men hemma bäst!

Godmorgon!

Jisses så skönt det var att få sova i sin egen säng i natt. Som man alltid säger – Borta bra, men hemma bäst, det stämmer alla gånger!

glad

Vi vaknade för en stund sen och har precis gjort oss i ordning och dukat fram en stor frukost. Idag ska jag åka och jobba så jag vill passa på att umgås och ha det så mysigt som möjligt med mina pojkar innan det är dags för mig att åka. Det känns faktiskt rätt så tungt att behöva lämna dom idag när jag vet att dom är lediga i två hela dagar till. Det är dessutom lite extra jobbigt när jag vet att jag ska sova borta i fyra hela nätter.. Men, vi får ta dag för dag och göra det bästa av situationen, annat än så går inte att göra!

Nä, nu ska jag packa ner datorn också så jag inte glömmer den! Puss och kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *