Aknen är borta!

Godmorgon,

Nu var det 17 veckor sen jag startade min aknebehandling och jag minns knappt hur det var att gå runt med akneutbrott i mitt ansikte. Jag är så nöjd och glad över resultatet som Isotretinoin har gett mig!

aknebeh

Däremot har jag en hel del biverkningar nu och det värsta är torrhet. Jag är så torr att jag får sår som svider och gör ont. Det värsta är en torr fläck på min haka som ser väldigt äckligt ut när jag har smink. Det flagnar liksom av hud och det känns inte alls kul. Jag är dessutom väldigt torr på läpparna och måste smörja in mig med lipsyl hela tiden. Om jag skulle glömma att ta med mig en lipsyl när jag går på toaletten tex så kan jag få panik för att jag hinner bli så torr på så kort tid. Armar, händer och ben är också extremt torra och det känns inte som att det spelar någon roll hur mycket jag smörjer, jag är svintorr oavsett. Så detta är en biverkning av medicinen som jag faktiskt sliter lite med… Men, ALLT är bättre än acne, så jag står ut!

3 reaktioner på “Aknen är borta!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *