Electrolux SousVide ugn

Sponsrat inlägg

Hej igen allihopa,

Det är inte något nytt att vi älskar mat i våran familj och att vi ständigt besöker nya restauranger eftersom vi inte är så bra på att laga mat själva hemma i vårt hus. Detta kan såklart bero på att vi har fel typ av köksutrustning så därför är vi överlyckliga över Electrolux nyhet – Sous Vide ugnen!

Se gärna på denna härliga videon där Kalle Zackari Wahlström lagar middag, med hjälp av Electrolux nya Sous Vide ugn, till ett gäng med kockar. Med hjälp av denna fantastiska ugn är det en näst intill en självklarhet att man briljerar i köket!

”Mästerkockarnas hemlighet SousVide är nu ingen hemlighet längre. Nu kan du tillaga den perfekta måltiden hemma med Electrolux ugnar och ånga kött, fisk och grönsaker i vakuumförseglade påsar på en låg temperatur. Detta intensifierar smakerna och lyfter middagen till en helt ny nivå. Se vad du kan göra med SousVide-tekniken.”

Ugnen bjuder inte endast på SousVide-funktion, utan har även fyra olika typer av ångprogram med fuktsensor, ångkokning och vanlig uppvärmning. Ugnen är dessutom fin att se på med en stilren display med touchkontroll som innehåller 220 recept. Med hjälp av dessa recept så ställer även ugnen in korrekt temperatur och tid för att passa recepten.

En sak som också är väldigt bra med denna ugnen är att den har ett rengöringsprogram som säger till dig när det är dags att rengöra ugnen. Med hjälp av ångrengöringsprogrammet så är det enkelt att hålla ugnen skinande ren utan någon vidare ansträngning.

Det som är så bra med SousVide-tekniken är bland annat att smakerna och safterna bevaras när maten vakuumförpackas. Fisken och köttet blir perfekt tillagat och alldeles utmärkt mört och saftigt eftersom tillagningstemperaturen är jämn under hela tillagningen. Med hjälp av ugnens funktioner så kan man enkelt tala om vad man önskar – blodig, rosa eller genomstekt. Ugnen meddelar dit sen när maten är färdig och ständer av ugnen själv. Det är inte bara kött och fisk som kan tillagas i ugnen, utan allt du kan tänka dig! Varesig man önskar att tillaga en bit oxfilét eller en morot så förvandlar SousVide maten till en näringsfylld och fantastisk gourmetmåltid!

Vill ni ha mer information om om ugnen kan ni gå in och läsa HÄR.

Nu ska jag ut på en promenad med mina kollegor här i Ålesund, önskar er alla en fin dag, Kramar S

2 reaktioner på “Electrolux SousVide ugn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *