Jag vill följa DIG på Instagram

Jag tänkte bara att jag skulle berätta att jag bytt namn på Instagram till SusannaMaria.J för er som önskar att följa mig där. Förut hette jag Oslofru, men eftersom jag använder Instagram lite mer flitigt nu för tiden och på ett sätt som inte alltid förknippar sig med bloggen så tänkte jag att jag ville byta namn så att min Instagram-profil hör ihop med bloggen så som den gjorde tidigare.

instagram

Min profil har blivit lite ändrad och riktad på vackra naturbilder från mina stopp i jobbet, samt profilbilder, lite lyxiga prylar och annat smått och gott. Som ni kan se på bilderna ovan så är detta bilder som inte läggs upp i bloggen, därav mitt intresse av att ändra namn från Oslofru till SusannaMaria.J .

Jag letar själv efter personer att följa så om du vill så kan du lägga till mig på Instagram och sen skriva ditt namn i kommentarerna här så följer jag tillbaka!

Puss och kram!

10 reaktioner på “Jag vill följa DIG på Instagram”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *