Nyfiket busfrö

Godmorgon,

I natt vaknade Filip klockan 2 och ropade på mig. Han hade tappat bort Nils som är hans älsklingsgosedjur och kunde inte somna om utan honom. Så jag letade runt i mörkret och hittade honom till slut, la mig jämte honom och somnade till. Vid 3 vaknade jag av att hans fot drämde till mig i huvudet så då tänkte jag att han säkert sover gott utan mig och smög över till min säng.

08.00 vaknade båda pojkarna sen och ropade så då hoppade jag upp och tog ner dom till köket. Idag är det lördag så då tänkte jag att dom skulle få smaka på något nytt till frukost och som alltid när Oskar får smaka på något som han aldrig gjort förr så blir han nyfiken och enormt busig.

Oskar

Knäckemacka med kanel, vilken revolutionerande och spännande nyhet! Det har säkert funnits i Sverige i flera år, men det är nytt för oss och pojkarna har aldrig smakat på det tidigare. Oskar tog till slut en tugga och skrattade högt av glädje åt smaken!

Oskar

Goingen!

M får lite sovmorgon idag för barnen har sovit lite sisådär i veckan så han behövde ta igen sig. Så nu sitter barnen och sjunger våran nya favoritsång som går på repeat ”Bäbä vita lamm” eller som barnen sjunger som dom lärt sig här i Norge ”Bæ bæ, lille lam”

2 reaktioner på “Nyfiket busfrö”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *