Familjedag

Godmorgon,

Eller phuu, jo en god morgon är det verkligen eftersom den jobbiga natten äntligen är över!! Oskar vaknade nämligen mitt i natten och var omöjlig att få att somna om, så till slut fick han komma över och ligga mellan mig och M i våran säng. Det gjorde det dock inte bättre för han är inte van vid att ligga hos oss, så istället låg han vaken och snurrade runt i timvis innan vi tillslut bestämde oss för att en av oss skulle få sova åtminstone. Tack vare att min älskade man är världens bästa och mest omtänksamma mannen i världen så fick jag gå och lägga mig på gästrummet.

Nu är vi i alla fall uppe allihopa och har fått en mysig start på denna morgonen med god frukost och lek i köket.

Men, ja, igår var det ja! Glömde visst att ta en del bilder efter dagen gick i ett. Men vi bestämde oss i alla fall för att hitta på någonting igår eftersom vi var hemma hela familjen för en gångs skull, så vi hoppade in i bilen och körde till Ikea för att shoppa lite smått och gott till hemmet.

Ikea

Som vanligt när man är på Ikea så plockar man ju på sig en herrans massa som man tror att man behöver, men när man tänker till så är det mesta rätt så obehövligt trots allt. Men det blev i alla fall en mysig liten vistelse som avslutades med köttbullar i restaurangen.

Ikea

Efter att vi varit på Ikea så åkte vi vidare till ett köpcenter för att fortsätta dom onödiga inköpen. 😉

Vi köpte faktiskt en del saker som vi behövde som vi hade skrivit ner på en lista, men sen blev det även en del som vi egentligen inte behöver men som är kul att ha. Det är alltid kul att förnya hemmet!

Syskon

Barnen var så goa mot varandra under hela dagen och vill aldrig vara ifrån varandra. Filip går ständigt och ser så att Oskar är i närheten och ger han pussar och kramar konstant för att visa hur mycket han älskar honom.

Syskonkärlek

När vi kom hem igen så lagade vi middag och när vi ätit upp så var det dags för dom små att sova. Dagen gick i ett och vi fick gjort otroligt mycket samtidigt som vi äntligen fick vara tillsammans hela familjen. Dessa dagar är inte lika vanliga som dom var förr när jag bloggade på heltid och ständigt var hemma, så nu när jag är borta ca 18 dagar i månaden så blir tiden som vi har tillsammans mer kvalitativ!

2 reaktioner på “Familjedag”

  • Linda skriver:

    Hej
    Lite nyfiken på om Ikea i Norge är billiga som här i Sverige?
    Tänkte att allt är ju så mycket dyrare i Norge än här i Sverige så tänkte om det gällde samma på Ikea som ska vara ett billigt varuhus att handla på.
    Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *